Utasbiztosítás

Biztosítják az utazás során előre nem látható rendkívüli kiadások egy jelentős részének anyagi fedezetét. Igény szerint az alábbi biztosítási módozatok köthetők. További problémát jelenthet az idegen nyelven történő kommunikáció, az ügyintézés bonyolítása, a hazautazás költségei (ha például emiatt lekési a repülőjáratot). Előfordulhat, hogy ellopják a csomagot, útlevelet, pénzt. Mindezekben éjjel-nappal rendelkezésre áll a biztosító segítségnyújtó szolgálata – és intéz a biztosítással rendelkező károsult helyett mindent.


Egyéni, vagy csoportos utasbiztosítás: a világ bármely pontjára történő utazás során betegség, baleset miatti indokolt költségeket és egyéb kiadásokat fedezi. Ezek: poggyász, sporteszköz, és felelősségi károk, felelősségi és jogvédelmi költségek. 24 órás, magyar nyelvű segítségnyújtási szolgáltatást biztosít. Online köthető.
Éves bérlet: külföldre gyakran utazó alkalmazottak utazásaira köthető. Szolgáltatás az egyéni utasbiztosításhoz hasonló.


Külföldön tanulók, vagy munkát vállalók biztosítása.

Külföldiek magyarországi biztosítása.

A magyar egészségügyi szolgáltatásokra jogosult személyek igényelhetnek Európai Egészségbiztosítási Kártyát (EEK), mely a EU tagállamaiban érvényes de ez:
nem érvényes minden egészségügyi intézetben
csak bizonyos szűk körű sürgősségi ellátásra érvényes
önrészt kell általában fizetni
esetenként a teljes költséget meg kell fizetni, majd annak egy részét visszakaphatja

Amit az EEK-ról tudni kell

Online szerződéskötés

Bővebb tájékozódás, illetve szerződéskötés igénye esetén kérjük, keresse fel irodáink bármelyikét!