Családi védelem biztosítás

1. Az Ön személyes kockázatára van szabva a díj, ezért mindig az életkorának megfelelő díjat fizeti, ami akár havi 900 Ft is lehet.
2. Egyszerű és gyors kötés orvosi vizsgálat nélkül. Azonnali kötési lehetőség: nem kell orvoshoz szaladni, vagy hetekig várni a válaszra.
3. Maximális rugalmasság
Ön egy évre köti meg a biztosítási szerződést és minden évben Ön dönti el, hogy mi legyen a következő évben. A CSALÁDI VÉDELEM biztosítással nem kötelezi el magát hosszú távra.
4. Évente választható és módosítható biztosítási összegek
Minden évben Ön dönti el, hogy milyen összeget biztosít. Akár 50 millió Ft-ot is biztosíthat. Minden biztosított esetén a biztosítási összeg 1 000 000 Ft-nak a többszöröse lehet, de legalább 2 000 000 Ft és legfeljebb 50 000 000 Ft.
5. 100%-os családi VÉDELEM
Lehetősége van egy biztosítási szerződés alatt két személyt is biztosítani, így garantálhatja családja 100%-os VÉDELMÉT. Ha mindkét biztosított 40 éves vagy annál fiatalabb, 5% kedvezményt kap a biztosítási díjból.
6. A hitelre is jó...
Bankja kéri vagy Ön szeretne nyugodt lenni: a CSALÁDI VÉDELEM termékben bármelyik pénzügyi intézményt megnevezheti kedvezményezettnek.