Esély Biztosítás

Ez egy daganatdiagnosztikai egészségbiztosítási módozat, mely a rákos betegeknek ad szolgáltatást.

Fontos tudni, mint ahogy minden egészség- és életbiztosítások esetében, itt is van várakozási idő. 90 nap.

A daganatos betegségek kezelését az OEP fizeti, tehát erre felesleges biztosítási összeget szánni.

Akinek volt már hasonló tapasztalata szerettei, barátai között, az tapasztalta, hogy a lelki támogatás és A GYORS SEGÍTSÉG döntően befolyásolja a gyógyulás esélyét.
A daganatos betegségek pontos és komplex diagnosztizálása:

A daganatos betegségek pontos és komplex diagnosztizálása többféle - sokszor speciális - vizsgálat elvégzését és több szakterület specialistáinak a szoros szakmai együttműködését igényli.

Több nagy nemzetközi tanulmányban is bizonyítást nyert, hogy a rákos betegek gyógyulási esélye szoros összefüggésben áll a daganatok korai felismerésével, valamint gyors és komplex diagnosztikájával.

Minél hamarabb kiderül a daganat(ok) pontos elhelyezkedése, mérete, típusa és genetikai jellegzetessége(i) annál gyorsabban elkezdődhet a beteg kezelése, amely javítja a gyógyulási/túlélési esélyeket.
Egyedülálló és komplex navigációs és beteg támogató szolgáltatás ÜGYFELEINKNEK:

Folyamatos és részletes tájékoztatást kapjanak a különböző vizsgálatokról ( KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKA (ct,mri,pet), a szükséges teendőkről

Szakszerű választ kapjanak a betegségükkel kapcsolatban felmerülő kérdéseikre

Valamint szükség esetén személyre szabott lelki/pszichológiai támogatásban részesüljenek.
BETEGKEZELÉS, ASSZISZTENCIA:

AMENNYIBEN FELMERÜL A BETEGSÉG GYANÚJA AKKOR BÁRMELY DAGANAT TÍPUSBAN GYORS ÉS KOMPLEX SEGÍTSÉGET TUDUNK NYÚJTANI ÖNNEK ABBAN, HOGY A KÜLÖNBÖZŐ SZAKTERÜLETEK ELISMERT SPECIALISTÁINAK VÉLEMÉNYE ÉS JAVASLATA ALAPJÁN KEZDŐDJÖN EL A KEZELÉSE.

AMENNYIBEN A DAGANAT DIAGNOSZTIZÁLÁSRA KERÜLT ÉS A KEZELÉSE IS ELKEZDŐDÖTT AKKOR AZ ADOTT TUMOR TÍPUS SPECIALISTÁI 1-1 KONZULTÁCIÓ KERETEIN BELÜL RÉSZLETES INFORMÁCIÓVAL, MAGYARÁZATTAL LÁTJÁK EL A BETEGSÉGGEL ÉS A FELMERÜLŐ LEHETŐSÉGEKKEL KAPCSOLATBAN, VÁLASZOLNAK A BETEGSÉGGEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKRE, DILEMMÁKRA ÉS MEGKEZDŐDIK A KEZELÉS.
ONCO-PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS
DIATETIKAI TANÁCSADÁS:

A MEGFELELŐEN KIALAKÍTOTT ÉTRENDDEL ÉS ÉLETMÓDDAL MINDENKI AKTÍVAN HOZZÁJÁRULHAT ÉS SOKAT TEHET AZÉRT, HOGY ELŐSEGÍTSE A GYÓGYULÁST ÉS EREDMÉNYESEN VEGYE FEL A HARCOT A DAGANATOS BETEGSÉGGEL. DIETETIKUS SZAKÉRTŐINK SEGÍTENEK A LEGOPTIMÁLISABB SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND ÉS ÉLETMÓD KIALAKÍTÁSÁBAN.
KLINIKAI KUTATÁSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL A LEHETŐSÉGEK SZERINT,
KLINIKAI KUTATÁSI PROGRAMHOZ TOLMÁCS, AKÁR 200.000FT ÉRTÉKBEN

Az egyéni adottságoknak, genetikai profilnak megfelelő legújabb kezelési lehetőségek felkutatása IS MEGTÖRTÉNIK.

A daganatok kutatása és az új kezelési lehetőségek kifejlesztése napjainkban az orvostudomány legdinamikusabban és legintenzívebben fejlődő területe. Jelenleg világszerte több, mint 13 000 különböző klinikai kutatási program zajlik, amelyekben több ezer gyógyszer hatóanyag, számos sugárterápiás és sebészeti eljárás fejlesztése van folyamatban.

Így a különböző klinikai kutatási programok keretei között több tízezer daganatos beteget kezelnek olyan terápiás eljárásokkal, amelyek ma még nem elérhetőek a rutin klinikai gyakorlatban.

Ez azt jelenti, hogy ezen klinikai kutatási programokba, klinikai vizsgálatokba való bekerüléssel a betegek akár évekkel korábban hozzájuthatnak a legújabb hatóanyagokhoz, amelyeknek rutinszerű alkalmazására esetenként még hosszú éveket kell várni.

FONTOS KIEMELNI, HOGY A KLINIKAI VIZGÁLATOK CSAK NAGYON SZIGORÚ ETIKAI ÉS TUDOMÁNYOS ELVÁRÁSOK SZERINT VÉGEZHETŐEK. AZAZ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MEGFELELŐ ÉS ELŐRE MEGHATÁROZOTT TUDOMÁNYOS KERETEK KÖZÖTT FOLYTATHATÓAK ÉS HATÁROZOTT TUDOMÁNYOS CÉLOKKAL ÉS VÉGPONTOKKAL KELL RENDELKEZNIÜK AHHOZ, HOGY ELLENŐRIZHETŐ ÉS MEGISMÉTELHETŐ MÓDON ADJANAK VÁLASZT EGY-EGY KLINIKAI, TUDOMÁNYOS KÉRDÉSRE. MINDEN KLINIKAI VIZSGÁLAT ESETÉBEN PONTOSAN MEG KELL HATÁROZNI AZT A STATISZTIKAI MÓDSZERT, AMELLYEL AZ EREDMÉNYEKET ÉRTÉKELIK, VALAMINT ELENGEDHETETLEN KÖVETELMÉNY AZ ELŐZETES RIZIKÓBECSLÉS IS, AMELYNEK ÉRTELMÉBEN A KEZELÉS SORÁN ELVÁRT ELŐNYÖKNEK MINDEN ESETBEN MEG KELL HALADNIA A VÁRT VESZÉLYEK NAGYSÁGÁT.

Szigorú és részletes követelményrendszer alapján választják ki a klinikai vizsgálatba bevonható betegek körét az aktuális állapotuk, a betegség stádiuma, karakterisztikája valamint klinikai, genetikai profilja alapján, figyelembe véve az egyéb társbetegségeket, laboratóriumi paramétereket stb.

Mivel a legfontosabb szempont a betegek biztonsága ezért a bevont pácienseket nagyon szoros ellenőrzéssel, előre meghatározott vizsgálatokkal és rendszeres orvosi kontrollal követik, hogy még időben be lehessen avatkozni, ha a biztonsággal kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel. Ez egy nagyon fontos előny, hiszen számos alternatív rákkezelési módszerrel szemben így teljesen biztonságosan alkalmazhatóak azok az új kezelési lehetőségek, amelyek hozzájárulhatnak a beteg gyógyulásához, a túlélési eredmények és az életminőség javulásához.

MŰTÉTI TÁMOGATÁS
AKÁR 300.000Ft értékben

KÓRHÁZI NAPIDÍJ
AKÁR 15.000ft értékben

Tájékoztató letöltése: itt (pdf)

Ajánlatkérő letöltése: itt (xls)

küldje el a kitöltött ajánlatot aláírva!

Kérdéseivel a eselyinfo@nitbiztositas.hu írjon vagy

telefonon keresse Pál Bélát a 06-30-62-66815 telefonszámon.