Rólunk

Cégünk főbb adatai:

Közvetítő adatairól:
A Europe Insurance Biztosításközvetítő Kft. 2003 áprilisában alakult, majd 2004 májusától a ma már 20 éves szakmai múlttal és országos lefedettséggel rendelkező NiT Hungary-vel történő egyesülés után NiT Europe Insurance Biztosításközvetítő Kft. néven működünk.
Nevünket a cégbíróság 2011.09.14.-én kelt határozatával NiT-Risk Kft-re változtattuk.

Az alapítók, vezetők a biztosítási piacot meghatározó biztosítóknál szerzett több mint 18 éves biztosítási tapasztalattal rendelkeznek. Ez jellemzi a biztosítással és az adminisztrációval foglalkozó munkatársainkat is.
Az eltelt üzleti évek alatt jelentős fejlődésen mentünk keresztül.

2010. februárban a Generali Biztosító Zrt. kiemelkedő szakmai munkánkért külön elismerésben részesített.

Partneri kapcsolatainkat a bizalomra építjük, legfontosabb mércénk Ügyfeleink hosszú távú elégedettsége, ezért tevékenységünket a biztosításszakmai előírások betartása mellett folytatjuk.
Szakmaiságunknak köszönhetően, még nem kellett élnünk a szakmai felelősségbiztosításunk nyújtotta védelemmel, mely az esetleges szakmai hibák orvoslására szolgálna.

Munkatársaink, irodáink szinte az ország egész területén elérhetők. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre biztosítási és kárrendezési tanácsadással, szerződések megkötésével. Honlapunk főoldalán online szerződéskötési lehetőség is áll rendelkezésre.

20 biztosítótársasággal állunk kapcsolatban.
A speciális fuvarozói-, felelősség-, baleset- biztosítások mellet jelentős társasház, lakás, kockázati élet, casco, gfb és vállalkozói vagyonbiztosítási lehetőségek széles skáláját tudjuk felajánlani, kiválasztásában tanácsot adni. Ezekből a szerződésekből már több mint tízezer ügyfelünknek közvetítettünk szerződéseket.

A NiT-Risk Kft. és tulajdonosai nem rendelkeznek tulajdonrésszel más biztosításközvetítőben és biztosítóban.
A független biztosításközvetítői, tevékenységet a PSZÁF 2003.07.18.-án kelt, II-148/2003 számú határozatában engedélyezte.
A NiT-Risk Kft. MNB regisztrációs száma: 204121403434
Ezen adatokat, és regisztrált biztosításközvetítőinket a biztosításközvetítői regiszterben ellenőrizheti.
A NiT Risk Kft. tevékenységéért saját maga felel.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik az Allianz Hungária Zrt -nál, a törvényi előírásoknak megfelelő fedezettel. fedezete a törvényi előírásoknak megfelelően 2011. évben: 320 millió Ft/kár és 480 millió Ft/év.

A NiT-Risk Kft. székhelye: 1108 Budapest, Újhegyi út 3/a;

Cégjegyzékszám: 01-09-728287

Adószám: 13028776-1-42

ADATVÉDELEM

A NiT-Risk Kft.. az Ön, illetve cége adatait biztosítási titokként kezeli, azokat külön engedély nélkül - a kiválasztott biztosítót kivéve - harmadik személynek csak a biztosítási törvényben meghatározott esetekben és az ott meghatározott szervek megkeresése esetén adja ki.

Adatvédelemmel kapcsolatos részletes szabályainkat megtalálhatja ezen az oldalon