Aranyat akar vásárolni ?

Aranytartalék Program

Az Aranytartalék Program egy hosszútávra javasolt megtakarítási és vagyonmegőrzési megoldás, mely lehetőséget kínál Önnek arra, hogy megtakarításait folyamatos vásárlásokkal fizikai, úgynevezett befektetési aranyban helyezze el. Akár kisösszegű rendszeres befizetésekkel is biztonságos, értékálló, valamint hozzáférhető tartalékot képezhet.
A Program rendkívül rugalmas, hiszen a befizetések összege bármikor növelhető vagy csökkenthető, illetve akár szüneteltethető is.

Az arany minősége
A Magyar Aranytartalék Kft. kizárólag a következő minőségű terméket hozza forgalomba:
Az arany termék 24 karátos, 999,9 ezrelék tisztaságú, és a londoni Tőzsde- LBMA, The London Bullion Market Association- által kibocsátott "Good Delivery" nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A fizetés módja és ideje
A befizetés háromféle módon lehetséges: csoportos beszedéssel, sárga csekken vagy egyéni utalással. Mind a három esetben kizárólag forintban történik. A jelenleg hatályos adójogszabályok szerint, a befektetési célú arany értékesítése a 2007. évi CXXVII. törvény 236. §-a alapján mentes az ÁFA alól.
A befizetést követő napon, azt igazoló előlegszámla kerül kiállításra az ügyfél részére, mely igazolja, hogy az összeg a Kft. számlájára megérkezett. Adott hó 27-én megtörténik az arany vásárlás, melyről két napon belül a végszámla is elkészül, amit elküldünk az Ön e-mail címére és a web irodájában is megjelenítünk.

Kié az arany?
A megvásárolt arany természetesen az Ön tulajdonát képezi, melyet tetszés szerint a Magyar Aranytartalék Kft. által megbízott letétkezelő védett és biztosított trezorjában tároltathat, valamint lehetősége van bármikor házhoz szállítatni a teljes készletét vagy akár egy részét is. A szállítási költségekről a Szállítási díjak menüpontban tájékozódhat.

Mire jó a web iroda?
Az aktuális aranykészletét minden ügyfél a személyre szabott web irodájában láthatja. Továbbá ezen a felületen jelennek meg a végszámlák is. A letölthető dokumentumok közt elérhető a házhozszállítási megrendelő és a visszavásárlási lap. Ezek ügyfeleink kényelmét szolgálják.

Eladhatok-e a készletemből?
Saját aranykészletéből bármikor eladhat, majd folytathatja befizetéseit.

Visszavásárlási garancia
A Magyar Aranytartalék Kft. visszavásárlási garanciát vállal az Ön arany termékeire. Amennyiben a visszavásárlást igényli, a vételi összeget 48 órán belül az Ön számlájára utaljuk.

Részletes tájékoztatás info@nitrisk.hu e-mail címen.

További információk: